+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Szondi utca
Alapterület
155 m2
Irányár
99.970.000 Ft
Hirdetés azonosító
259943

Leírás

A VI. kerület, Szondi utca Rózsa utca sarkán, kínálunk ELADÁSRA egy 155 nm-es, 5 szobás, részben felújított és minden eredeti értékében megtartott, reprezentetív igazi nagypolgári lakás a második emeleten.
Ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, könyvelő irodának, elgáns polgári lakásnak EGYARÁNT KIVÁLÓ!

ELOSZTÁS
A lakás 2 fő szobája a Szondi utcára 2 pedig a Rózsa utcára néz. Az egész épület és a lakás is nagyon csendes, az utca zaja nem szűrődik be. A körfolyosóról két külön bejárattal is rendelkezik, akár 2 vagy 3 különálló lakássá is alakítható (50nm - 50nm - 45nm).

Az előszobában megmaradt az eredeti polgári lakáshoz tartozó gyönyörű antik és faragott beépített szekrényt, valamint a lakás főbb szobájában is megőriztük az eredeti polgári lakáshoz tartozó mennyezeti stukkókat, ezzel is emelve a lakás színvonalát.

Az épület jelenleg kívül-belül felújításra szorul, ennek érdekében pedig az összetartó lakóközösség már szerződés aláírás előtt áll a kivitelezővel, így az egész épület teljes felújításon esik át a közeljövőben.

ELHELYEZKEDÉS
Közlekedését és elhelyezkedését tekintve nem is lehetne jobb helyen. Közel minden fontosabb közlekedési csomóponthoz (M1, M3, Nyugati, 4-es 6-os villamosok és a körút, valamint a Podmaniczky utcai trolik is a közelben állnak meg), valamint iskola, óvoda és bevásárlási-, szórakozási és kulturális programok helyszínei is sétatávolságra elérhetők.


KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Lódi Renáta

Lódi Renáta

Tulajdonos

+36-20-424 2607

lodi.renata@rb-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok