+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian
Életbiztosítás

Az életbiztosítás egy, a személybiztosítások körébe tartozó biztosítási forma. Az életbiztosításban a biztosító a biztosított életével kapcsolatos valamely kockázat vagy esemény bekövetkezésére vállal szolgáltatást. 
Ennek az életbiztosításnak az elsődleges funkciója, hogy esetleges halálunk esetén se hagyjuk anyagilag magára a családunkat.


Lakásbiztosítás

Otthonunk az egyik, ha nem a legnagyobb értékünk. Sokszor hosszú évek vagy egy egész élet munkája van benne, érdemes tehát vigyáznunk rá.

A lakásbiztosítás alapvetően akkor nyújt anyagi segítséget, ha otthonunk tűz, vihar, beázás vagy más rendkívüli esemény miatt megsérül. Értékeinket is védheti egy esetleges betörés során.

Az otthon minden amit benne őrzünk! Lakásod mellett biztosíthatod akár tárgyaid, értéktárgyaid, kerti berendezéseid stb...

Lakásbiztosításunkkal saját magadról és szeretteidről is gondoskodhatsz. Védelmet nyújthat többek közt tömegközlekedési és szabadidős sportok közben bekövetkezett balesetek esetén. Kiegészítő egészség csomagunkkal szükség esetén várólista nélkül vehetsz igénybe nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokat.