+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian

Budapest - Kiadó Iroda

Elhelyezkedés
I. kerület, Logodi utca
Alapterület
123 m2
Irányár
480.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
290917

Leírás

Budapest 1. kerületében a Logodi utcában kínálunk kiadásra egy 123 nm-es, 5 helyiségből álló lakást IRODÁNAK!

ELOSZTÁS
A bérlemény a ház első emeletén kapott helyet.
Az ajtón belépve a tágas előszobába érkezünk meg, ahol rögtön jobbra a két ajtó mögött található egy-egy illemhelyiség (külön női és férfi). Az előszobából balra nyílik egy tárgyaló, szembe a konyha, jobbra pedig egy 17 nm-es szoba. A fürdőszoba a konyhából és a szobából egyaránt megközelíthető. Az előszoba végén térhetünk át a tágas 26 nm-es szobába, melynek mind a két oldaláról egy egy szoba érhető el. (17, 21 nm-ek)
Az iroda központi riasztóval, páncélszekrénnyel, központi számítógépes hálózattal, fali csatlakozókkal, kiépített UPC csatlakozással, 4 db split-unit hűtési rendszerrel, központi nyomtatóval, 7 db íróasztallal és 8 fős tárgyaló helyiséggel felszerelt.

KÖLTSÉGEK
Közös költség: 26.000 Ft/hó

ELHELYEZKEDÉS
A Logodi utca Budapest I. kerületében található, a Vérmező utat köti össze az Alagút utcával. Az ingatlan Belbuda közkedvelt részén, a Váralja nyugodt, még is frekventált részén helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, az 5-ös busszal a pesti belvárost is könnyen elérhetjük, éjszaka pedig a 956-ossal. 56-os villamossal a budai régióban közlekedhetünk. A Déli Pályaudvar, a Krisztina tér és a Szél Kálmán tér is egyaránt könnyedén megközelíthető.

EGYÉB
RIASZTÓVAL FELSZERELT
PÁNCÉLSZEKRÉNY
KLIMATIZÁLT
SZÁMLAKÉPES
Lift nincs!

3 havi kaucióval és az aktuális bérleti díjjal AZONNAL költözhető!

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok