+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül), Szondi utca
Alapterület
75 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
319959

FRISSEN FELÚJÍTOTT, KORSZERŰ lakás a Belváros szívében HŐSZIVATTYÚVAL, PADLÓFŰTÉSSEL!!

Leírás

Budapest VI. kerületének közkedvelt részén, az Andrássy út és a Nyugati Tér közelében a Szondi utcában kínálunk eladásra egy TELJES FELÚJÍTÁSON átesett, 75 nm-es, belső kétszintes, 3 szobás (2 KÜLÖN NYÍLÓ) KORSZERŰ lakást.

FELÚJÍTÁS
A felújítás során az egész lakás tégláig visszabontásra került!
ÚJ VILLANY HÁLÓZAT, ÚJ VÍZHÁLÓZAT, ÚJ NYÍLÁSZÁRÓK, ÚJ SZIGETELÉS, ÚJ BURKOLATOK, ÚJ FŰTÉSRENDSZER, lett kialakítva.
A fűtés HŐSZIVATTYÚ segítségével történik, PADLÓFŰTÉSES hőleadással.

A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI: a konyhabútor GÉPEKKEL illetve pulttal (hűtőgép, sütő, főzőlap, mikró)!

ELOSZTÁS
Az ajtón belépve a TÁGAS előtérrel egybenyitott konyhába érkezünk meg, mely összességében 15 nm-en terül el. A konyha bal oldalán nyíló ajtók mögött egy 3 nm-es kamra, illetve egy 5 nm-es ÉPÍTETT ZUHANYZÓVAL felszerelt fürdőszoba került kialakításra. A mosdó a fürdőszobából nyílik. A konyha illetve a TÁGAS 24 nm-es nappali egybenyitott. A nappali jobb oldalán található lépcső segítségével közelíthető meg az emelet ahol egy 15,5 nm-es szoba található, míg a nappali végén térhetünk át a 13 nm-es hálószobába.
A lakóközösség csendes és kulturált, biztosítva a nyugodt, élhető lakhatási körülményeket.

ELHELYEZKEDÉS
Az utcában a parkolás fizetős, de lakcím bejelentése után ingyenes.
Pár perc sétára található a méltán híres Andrássy sugárút múzeumaival, éttermeivel és kávézóival és a Westend City Center Bevásárlóközpont, mely Budapest egyik legnagyobb, minden szolgáltatást magába foglaló bevásárlóközpontja, valamint a megújuló Skála Budapest és az Atryum Fashion City.
A kiváló lokációnak köszönhetően Ön döntheti el, hogy éppen kocogni szeretne a Margitszigeten, eltöltene egy kellemes délutánt gyermekével, esetleg korcsolyázna, csónakázna vagy kacsát etetne a megújult Városligetben (ahol vadonatúj sportpályák, minden igényt kielégítő játszóterek, piknikparkok, éttermek és kávézók épültek), meghallgatna egy koncertet a Magyar Zene Házában, relaxálna vagy úszna egyet a Széchenyi Gyógyfürdőben, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában, esetleg ellátogatna a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, sétálna egy nagyot a Duna korzón, vacsorázna vagy szórakozna az Erzsébet téren, vagy vásárolna a Fashion streeten és a Váci utcán.

EGYÉB
HŐSZIVATTYÚ
PADLÓFŰTÉS
ÚJ HÁROM RÉTEGŰ NYÍLÁSZÁRÓK
KLIMATIZÁLT
FRISSEN FELÚJÍTOTT
TEHERMENTES
Lift van!

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok