+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
XIII. kerület, Danubius utca
Alapterület
40 m2
Irányár
397.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
311901

Leírás

Budapest 13. kerületében a Danubius utcában kínálunk kiadásra egy 40 nm-es, 2 szobás. NAGY ERKÉLYES lakást egy újszerű ház hetedik emeletén.
A lakás BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT állapotban keresi leendő lakóit.

ELOSZTÁS
A 45 nm-es lakásban helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy KÁDAS fürdőszoba illetve egy külön wc is. Az ingatlanhoz tartozik egy TÁGAS 13 nm-es TERASZ is!
Dunai panoráma, naplemente a nappaliból. Ebben a csodálatos, újszerű, romantikus lakásban a kanapén fekve nézheted a naplementét, a hajókat, a kajakosokat; éjszaka a csodálatos Budai-hegység káprázatos fényei. Mindez mindkét szobából megvalósítható.
Prémiumkategóriás, biztonságos, nyugodt lakópark 24 órás porta- és biztonsági szolgálattal. Kamerával megfigyelt övezet,plusz minden emeleten kamera.

ELHELYEZKEDÉS
A Margit-sziget és a Dagály TERMÁL gyógyfürdő innen mindössze 5 perc biciklivel vagy 10 perc séta - a lakáshoz kerékpár használatának lehetősége is tartozik!
Az Óbudai-sziget és a Római- part félóránként közlekedő hajóbusz-járattal pár perc alatt megközelíthető. A 105-ös és a 195-ös buszok, a Duna pláza, valamint a Gyöngyösi utcai M3 metrómegálló mindössze 5 perc séta a lakástól.
A város központja gyorsan megközelíthető: 7 perc metróval vagy kocsival.
Központi, de mégis nyugodt, szigetek melletti zöldövezet. A háznál az ABC ünnepnapokon is nyitva, 24 órás Tesco a közelben.
A kajak szerelmeseinek is tökéletes, hisz itt, a közeli Népszigeten kedvedre kajakozhatsz is. Két nemzetközi jachtkikötő és klub, valamint medence várja a víz szerelmeseinek kényelmesebbjeit. Aki pedig maradna a szárazföldön, annak itt a futóút a Duna-parton: csak felveszed a (nyúl)cipőt és már futhatsz is!

EGYÉB
24 órás PORTASZOLGÁLAT
NAGY ERKÉLYES
KLIMATIZÁLT
TEREMGARÁZSHELY
Lift van!

2 havi kaucióval és az aktuális bérleti díjjal AZONNAL költözhető, minimum 1 éves tartamra!

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

--


In the 13th district of Budapest, we offer for rent a 40 sqm, 2-room apartment on Danubius Street. LARGE apartment with a balcony on the seventh floor of a new building.
The apartment is looking for future residents in FURNISHED and FURNISHED condition.

DISTRIBUTION
The 45 sqm apartment has a living room with an American kitchen, a bedroom, a KÁDAS bathroom and a separate toilet. The property also includes a SPACIOUS 13 sqm TERRACE!
Danube panorama, sunset from the living room. In this wonderful, new, romantic apartment, you can lie on the sofa and watch the sunset, the boats, the kayakers; at night, the dazzling lights of the wonderful Buda Mountains. All this can be done from both rooms.
Premium category, safe, calm residential park with 24-hour concierge and security service. Area monitored by camera, plus a camera on every floor.

LOCATION
Margaret Island and the Dagály TERMÁL spa are just 5 minutes by bike or 10 minutes' walk from here - the apartment also includes the possibility of using a bicycle!
Óbudai Island and Rómaipart can be reached in a few minutes with the half-hourly boat bus service. Buses 105 and 195, the Duna Plaza, and the Gyöngyösi utca M3 metro stop are only a 5-minute walk from the apartment.
The city center can be reached quickly: 7 minutes by metro or car.
A central, yet calm, green area next to islands. At the house, ABC is also open on public holidays, and there is a 24-hour Tesco nearby.
It is also perfect for kayak lovers, because here, on the nearby Népsziget, you can also kayak to your heart's content. Two international marinas and clubs, as well as a swimming pool, await the more comfortable of water lovers. And for those who would like to stay on land, here is the running track on the banks of the Danube: just put on your (rabbit) shoes and start running!

OTHER
24-hour concierge service
LARGE BALCONY
AIR CONDITIONED
HALL GARAGE PLACE
There is an elevator!

You can move IMMEDIATELY with a 2-month deposit and the current rent, for a minimum period of 1 year!

OUR SERVICE IS FREE FOR OUR SEARCHING CUSTOMERS!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok