+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian

Etyek - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Öreghegyi út
Alapterület
225 m2
Irányár
185.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311645

Leírás

Etyek központjához közel, kellemes, csendes utcában kínálunk ELADÁSRA egy NETTÓ 225 nm-es, TEJES FELÚJÍTÁSON ÁTESETT, kétgenerációs, 7 szobás, ERKÉLYES családi házat 1442 nm-es telekkel.

FELÚJÍTÁS
A felújítás során az egész épület tégláig visszabontásra került!
ÚJ VILLANY HÁLÓZAT, ÚJ VÍZHÁLÓZAT, ÚJ SZIGETELÉS, ÚJ FŰTÉSRENDSZER lett kialakítva.
A fűtésre 3 lehetőség áll rendelkezésre: Alapvetően a fűtésrendszer HŐSZIVATTYÚ segítségével történik, radiátoros hőleadással. Ezen felül fűthetünk akár a hűtő-fűtő klímák segítségével, de lehetőség van az elektromos kazán használatára is.
Bővítésre került a villany hálózat is, így már a 3x25 amper illetve a H tarifa 3x16 amper is rendelkezésre áll.

ELOSZTÁS
Az igazán tágas házat két külön álló lakrész alkotja.
Az első 68 nm-es lakrész kiváló otthont biztosít akár a szárnyait eregető gyermek akár a nagyszülők részére.
Az ajtón belépve az 5,5 nm-es előszobába érkezünk meg, melyből a 30 nm-es amerikai konyhás nappaliba térhetünk át. A nappaliból jobbra az első ajtó a 10,7 nm-es SAROKKÁDAS fürdőszoba wc-vel, míg a második ajtó a 15 nm-es hálószoba. A szobához tartozik egy 3,1 nm-es GARDRÓB is. Az utolsó ajtó a sor végén pedig a TÁGAS polcokkal felszerelt kamrát rejti.
A 68 nm-es lakáshoz tartozik egy saját 22 nm-es TERASZ is!

A külön bejárattal rendelkező 158 nm-es TÁGAS házba belépve a 4,6 nm-es előszobába érkezünk meg ahonnan balra az első ajtó egy 12,6 nm-es szoba, a második pedig egy 7,5 nm-es fürdőszoba melyben SAROKKÁD kapott helyet. A fürdőszoba mellett a 2 nm-es háztartási helyiség található. Az előszobából jobbra a TÁGAS amerikai konyhás nappaliba térhetünk át, mely 56 nm-en terül el, és tartozik hozzá egy saját 30 nm-es TERASZ is.
A földszinti közlekedőből vezet a lépcső az emeletre ahol a közlekedő 10 nm és az összes helyiség innen nyílik. Balra az első ajtó egy 17 nm-es szoba, a második ajtó szintén egy szoba ami 17,6 nm és saját 7,3 nm-es ERKÉLLYEL rendelkezik! Jobbra az első ajtó mögött a háztartási helyiség található ahol a Boch elektromos kazán illetve a bojler is elhelyezésre került. A háztartási helyiség mellett a fürdőszoba kapott helyet ahol KÁD és épített ZUHANYZÓ egyaránt megtalálható. Végül jobbra az utolsó ajtó szintén egy 17 nm-es szobát rejt melynek saját 8 nm-es ERKÉLYE van.

ELHELYEZKEDÉS
Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re található! Kiváló busz közlekedés, 40-45 perces menetidővel 30 percenként induló járattal juthatunk Budapest Kelenföldi pályaudvarra, ahol a M4 metróval és számos Bkk. járattal a főváros bármely pontját könnyen elérhetjük.
A településen minden megtalálható, ami egy család számára fontos lehet: óvoda, iskola, művészeti iskola a gyerekeknek, orvos, gyógyszertár, posta és a bevásárláshoz egy Príma és termelői piac is.
A település külterületén horgásztó, ami a környék kirándulóhelyeit gazdagítja. A szőlőhegyek lankáin túl a Korda filmstúdiót találjuk. Évente néhány alkalommal bor- és művészeti fesztivál is csábítja ide a látogatókat.

EGYÉB
FRISSEN FELÚJÍTOTT
TEHERMENTES
KANDALLÓ
KLIMATIZÁLT
ERKÉLYES
TERASZOS

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok