+36 (20) 424 2607

HungarianHungarian

Iváncsa - Eladó Telek

Elhelyezkedés
Jókai körút
Alapterület
2.094 m2
Irányár
41.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
284802

Leírás

Iváncsa újonnan kiépülő részén kínálunk eladásra egy 2094 nm-es BELTERÜLETI sík telket, melynek egy része füves a többi pedig jelenleg kukoricával beültetett.

TELEK
Iváncsán csendes környezetben található, BELTERÜLETI 2094 nm-es sík telek a település olyan részén helyezkedik el, mely településfejlesztési szempontjából kiemelt fontosságú. Az ingatlan mögötti terület védett, így mögé már nem építhető épület.
Részben aszfaltos úton könnyen megközelíthető. (Jelenleg is zajlik az aszfaltozás) A telken jelenleg villany (380V H- tarifához kialakítva, illetve éjszakai áram), csatorna került kialakításra. Víz a telek előtti díszkörforgalomtól bevezethető. Körbekerítése jelenleg nem megoldott, telekhatár vas cölöpökkel van jelezve, illetőleg a 3 telek külön is jelölve van.
Természeti értéke fontos többek között az itt fészkelő parti fecske családok miatt. A Dunát kísérő part menti erdősáv, ligetes terület igen kellemes tájat eredményez, míg a belterületen a Fő utca és Arany János utca kereszteződésében kialakult zöldfelület kis falu hangulatos eleme.

KÖZMŰVEK
Víz: A telek előtt
Villany: Telken belül
Csatorna: Telken belül
Szemétszállítás: Van

ELHELYEZKEDÉS
Közvetlen az M6-os autópályáról vagy a 6-os főútról rövid bekötőúton közelíthető meg a falu főutcája, így a közlekedés kiváló, ugyanakkor nagy öröm hogy a telken állva a pálya zajából nem szűrődik zaj. Iváncsa központja az Arany János utca és a Fő u. kereszteződésében alakult ki, mely igen kellemes, hangulatos terület. Itt található a polgármesteri hivatal, tanuszoda, a művelődési ház, az óvoda, étterem és kávézó.

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok